Nya tv-serier på Netflix i juni 2020

Vi har listat alla kommande Netflix titlar som man kan börja strema under Juni.

2 juni – Huset fullt igen, säsong 5

Familjen Tanners äventyr fortsätter när DJ Tanner-Fuller delar hus med sin syster Stephanie och bästa vännen Kimmy, som hjälper henne att ta hand om hennes tre söner. Amerikansk komedi.

4 juni – Hospital playlist

Varje dag är extraordinär för fem läkare och deras patienter på sjukhuset där födelse, död och allt däremellan existerar. Koreansk dramaserie.

4 juni – Hör du mig?

Tre vänner i en fattig stadsdel ser humor och hopp i tillvaron trots dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer. Kanadensisk dramaserie.

5 juni – Tretton skäl varför (”13 reasons why”), säsong 4

Innan eleverna ska ta farväl slår de sig samman en sista gång för att behålla en farlig hemlighet och göra de hjärtskärande val som kan förändra deras liv för evigt. Amerikansk dramaserie.

5 juni – Fab 5, säsong 5

Fab Five åker till det historiska Philadelphia för att förvandla en ny uppsättning vardagshjältar, från en hårt arbetande DJ till en kämpande hunduppfödare. Amerikansk reality.

7 juni – Patriot act with Hasan Minhaj.

Komediserie där Hasan Minhaj delar med sig av sina skarpsynta betraktelser och nyanserade perspektiv på nyheter, politik och kultur

10 juni – Reality Z

När Rio de Janeiro drabbas av en zombieinvasion gömmer sig deltagarna i en realityserie i en tv-studio, där de måste hantera mer än bara köttätande zombier. Skräck från Brasilien.

10 juni – Fablernas värld

En klassisk barnserie från Nederländerna är tillbaka, nu i animerad version. En grupp djur står inför glädjen och utmaningen att leva tillsammans i skogen. Vad som händer berättas av en osedvanligt klok uggla.

10 juni – Curon

När deras mamma försvinner under mystiska omständigheter strax efter att de kommit till hennes hemstad upptäcker två syskon att skenet bedrar i den lugna lilla byn. Fantasy från Italien.

12 juni – F is for family, säsong 4

Medan Frank måste ta hand om ett ovälkommet besök från sin far, upptäcker Sue underverken i Lamaze, och Bill gör sig ett namn i hockeyrinken. Animerad komediserie från USA.

12 juni – Dating around, säsong 2

I varje avsnitt får en singel gå på fem blinddejter. Målet är att hitta någon som förtjänar en andra dejt. Det blir både flört och flopp.

12 juni – Försvinnandet

När ett barn försvinner från ett välbärgat område i Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser. Dramaserie från Mexiko.

12 juni – Den enda lögnen

Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande. Polsk dramaserie efter en roman av den amerikanske författaren Harlan Coben.

13 juni – The king: Eternal monarch

En modern koreansk kejsare passerar genom en mystisk portal och in i en parallell värld, där han möter en lättretlig polisdetektiv. Koreanskt drama.

14 juni – Marcella, säsong 3

Trots sina äktenskapsbekymmer, en tragisk förlust, minnesluckor och ett krävande föräldraskap briljerar denna polis när hon får göra det hon är bäst på: jaga mördare. Brittiskt kriminaldrama skapat av Hans ”Bron” Rosenfeldt och Nicola Larder.

17 juni – Mr Iglesias, säsong 2

Den dråplige läraren Gabriel Iglesias försöker göra skillnad för de smarta men oengagerade eleverna på hans skola. Amerikansk komediserie.

18 juni – The order, säsong 2

Vid det fiktiva universitetet Belgrave University når ovänskapen mellan varulvar och magiker en brytpunkt – tills en större ondska hotar att förgöra dem alla. Amerikansk skräck.

19 juni – Golvet är lava!

Olika lag försöker ta sig igenom rum som är översvämmade av lava genom att hoppa mellan stolar, hänga i gardiner och svinga sig från takkronor. Nej, vi skojar inte. Amerikansk reality.

19 juni – Coisa Mais Linda – det vackraste av ting, säsong 2

På 1950-talet åker en hemmafru till Rio de Janeiro för att träffa sin make. När hon upptäcker att han har övergivit henne stannar hon kvar och öppnar en bossa nova-klubb. Romantiskt drama från Brasilien.

19 juni – The politician, säsong 2

En trevägsrelation, dubbelspel och en kandidat med en enda fråga är en del av vad Payton får tampas med på sig väg till senaten. Amerikanskt drama med Ben Platt,Gwyneth Paltrow och Jessica Lange.

24 juni – Crazy delicious

Med hjälp av ingredienser från en magisk ätbar skog måste amatörkockar förbereda uppfinningsrika och läckra skapelser för att imponera på tre mäktiga matdomare. Brittiskt matlagningsprogram.

26 juni – Amar y vivir

Efter att ha återvänt hem från militären blir landsortsgrabben Joaquín förblindad av en tragedi som gör att han hamnbar i Bogotá, där han träffar den blivande sångaren Irene. Romantik och drama från Colombia.

27 juni – Dark, säsong 3

Ett barn försvinner och fyra familjer söker desperat efter svar, samtidigt som de börjar nysta i ett svindlande mysterium som sträcker sig över tre generationer. Hyllad tysk science fiction.

Juni (datum ej klart) – It’s OK to not be OK

Han är vaktmästare på en psykiatrisk avdelning och tror inte på kärlek. Hon är en barnboksförfattare som lider av en antisocial personlighetsstörning. De möts. Ska de lyckas läka varandras känslomässiga sår? Koreanskt kärleksdrama.

Nya filmer på Netflix i juni 2020

5 juni – The last days of american crime

Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket. Actionthriller från USA.

5 juni – Choked: Money talks

En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem. Drama från Indien.

12 juni – Da 5 Bloods 

Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.

19 juni – Känn rytmen

Efter att ha misslyckats på Broadway återvänder April till sin hemstad och börjar motvilligt träna en grupp dansöser med tvivelaktig talang inför en tävling.

19 juni – Wasp Network

På 1990-talet infiltrerar kubanska spioner exilgrupper för att förhindra terrorattentat, men det sker till ett högt pris. Baserad på en sann och gripande historia. Franskt drama med Penélope Cruz.

19 juni – Lost bullet

En skicklig mekaniker blir oskyldigt anklagad för mord. Det enda som kan bevisa hans oskuld är kulan från brottet – som sitter kvar i en försvunnen bil. Drama från Frankrike.

19 juni – One-way to tomorrow

Två främlingar möts på ett tåg på väg till Izmir, och under resans gång berättar de för varandra om sina turbulenta kärleksliv – och upptäcker en överraskande koppling. Turkisk romantik.

24 juni – Mordet på Will Willys

En före detta barnstjärna, traumatiserad av sina erfarenheter, blir en enstöring läker sina skador tills en kvinna kommer in i hans liv och verkligen hör honom. Musikdrama från Chile.

26 juni – Eurovision Song Contest: The story of fire saga

Två småstadssångare från Island tar chansen att uppfylla drömmen om att delta i världens största musiktävling, Eurovision Song Contest. Komedi med Will Ferrell och Rachel McAdams. Molly Sandén sjunger i åtminstone första videon från filmen, ”Volcano man”.

30 juni – Adú

Tre berättelser förenade av ett centralt tema, där ingen av dess huvudpersoner vet att deras öde är dömda att korsa varandra och att deras liv aldrig kommer att bli samma igen. Drama från Spanien.

Juni (datum ej bestämt) – One take

Medlemmarna i den thailändska tjejgruppen BNK48 delar med sig av upp- och nedgångarna när de förbereder sig för sin sjätte singel.

Nya komedishower på Netflix i juni 2020

12 juni – Jo Koy: In his elements

Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.

17 juni – Mia Skäringer: No more f*cks to give

Mia Skäringers show har redan setts av flera hundra tusen på det som kallats ”den största svenska humorturnén någonsin”. Regisserad av Helena Bergström.

23 juni – Eric Andre: Legalize everything

Eric Andre står på scen i New Orleans och hanterar bland mycket annat bristfällig snabbmat och miraklen som ”autofyll” skapar.

30 juni – George Lopez: We’ll do it for half

George Lopez uppträder med en ny ståuppspecial som spelades in i San Francisco. Han utforskar ras, politik och kulturella skillnader.

Nya dokumentärer på Netflix i juni 2020

3 juni – Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna

Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.

10 juni – Läkarna på Lenox Hill

En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.

19 juni – Det första året, säsong 2

Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.

19 juni – Father soldier son

När förste sergeant Brian Eisch skadas allvarligt i Afghanistan tvingas han och hans söner ut på en omtumlande resa präglad av kärlek, förlust och försoning.

24 juni – Athlete A: Skandalen i USA:s gymnastiklandslag

Följ journalisterna som avslöjade det amerikanska gymnastiklandslagets läkare Larry Nassars sexuella övergrepp och hör gymnaster som Maggie Nichols berätta.

26 juni – Home game

Från voodoo-brottning i Kongo till rollerderby i Texas, utforskar denna dokumentär ovanliga och spännande sporttraditioner runtom i världen.