Viaplay gratismånad

Viaplay gratismånad

Prova VIAPLAY gratis, testa redan nu?

Vi på ”gratismånad” samlar erbjudanden från olika streaming  tjänster. Och efter som du hamnat på denna sida så antar vi att du letar efter Viaplay gratis månad. Vi har samlat de olika erbjudandena och beroende på säsong så kan de variera om frimånaden är en två eller tre månader. Men alltid minst tv veckor på Viaplay erbjudandet.

Prova Viaplay gratis (erbjudande) i 2 veckor

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Prova Viaplay Här=>

Sport, Tv, filmer och serier

Viaplay lanserades redan 2007 och är MTG-koncernens streamingtjänst. Det som gör att man vill Prova Viaplay och annorlunda än de andra svenska streaming-tjänsterna är att de har utöver filmer och serier har rättigheter till många olika sportevenemang och ligor. Du kan även streama Tv-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10.

Mäktiga sporträttigheter

Viaplay är en av de streaming-tjänsterna som har de största sporträttigheterna i Sverige. Du kan bland annat se Champions League, Premier League, Formel 1 och NHL. Du kan även se UFC, MMS och andra kampsportsevenemang. Om du vill streama sport så får du dock betala för det dyrare paketet då det inte ingår i standardpaketet.

Hur funkar Viaplay?

Viaplay har tre olika paket: Film & TV (109:-), Sport (399:-) och Film, TV & Sport (449:-). Det finns även en ”hyr-shop” där du hyr filmer per styck. Normalpris för en nyare film är 39 kronor.

Med Viaplays offline-funktion är du fri att ta del av tusentals filmer och serier, precis där du vill se dem. Låt barnen ta del av Musse Piggs magiska jul, eller låt de vuxna se Avengers: Age of Ultron eller Fifty Shades of Grey när barnen lagt sig.

Viaplay Original-serier

Viaplay har precis som Netflix börjat satsa hårt på egna original-program. Hassel, Veni Vidi Vici, Embassy Down, Stella Blómkvist, ALEX och barnprogrammet Peppy Pals är nog bara början.

Ingen bindningstid hos Viaplay

När du skaffar ett konto hos Viaplay så kan du säga upp det när du vill. När du säger upp tjänsten så får du använda tjänsten fram tills det är dags för nästa betalning, för du betalar alltid i förskott. Så fort som du säger upp prenumeration så behöver du inte betala någonting mer.

Se två sändningar samtidigt

När du är Viaplay-kund så kan du ha upp till fyra enheter kopplade till ditt konto. Det betyder att du kan vara inloggad på mobilen, datorn, surfplattan och Tv:n samtidigt. Eller kanske delar du konto med flera i familjen, då kan barnens surfplatta också vara inloggad på Viaplay-kontot.

Däremot så kan bara två användare titta samtidigt. Om en tredje person försöker slå igång en film eller en sändning så kommer ett meddelande att varna om detta.

Hyra filmer genom Viaplay

Det har aldrig varit enklare att hyra en film än vad det är idag. När du hyr en film från Viaplay så får du tillgång till filmen i 48 timmar från det att du har bekräftat beställningen. Anledningen till att du behöver hyra vissa filmer har med rättigheterna att göra.

ERBJUDANDE: Gratis månad Viaplay, just nu prova på 0,5 Månader

www.viaplay.se/

Viaplay Gratis prov period

Enligt Viaplay själva är Nordens ledande streamingtjänst för serier, film, sport och barninnehåll. Följ champions league och dina favoritlag i Engelska ligan.

Om Viaplay:

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass så som Engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Viaplay finns på webben, iOS och Android-enheter, Smart TV, Viasat Set-Top-Boxar, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

Viaplay AB är en del av MTG AB (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern vars verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport.