C more är nu en del av Tv4 play

SHL och TV4 play sport

Letar du efter en ny streamingplattform för att tillfredsställa dina binge-watching-behov? Då finns TV4 Play, Sveriges go-to destination för allt som har med underhållning att göra. Oavsett om du gillar gripande dramaserier, roliga komedier eller spännande realityshower har TV4 Play allt. Sedan samanslagningen med C more så har de med sitt omfattande bibliotek av exklusivt innehåll och ett användarvänligt gränssnitt erbjuder denna populära streamingplattform en sömlös och uppslukande tittarupplevelse. Men TV4 Play handlar inte bara om underhållning – det handlar också om att knyta an till den svenska kulturen och hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna och aktuella frågor. Från fängslande lokala produktioner till internationella blockbusters, TV4 Play tillgodoser alla smaker och preferenser. Så om du är redo att ge dig ut på ett streamingäventyr utan dess like, gör som miljontals andra tittare och upptäck TV4 Plays underverk. Gör dig redo att njuta av fängslande berättelser, skrattfyllda ögonblick och oförglömliga TV-upplevelser, allt med en knapptryckning.

Precis som Cmore gratis period så erbjuder man även att Prova Tv4 play gratis. Som det är idag så finns det som gratis streaming med reklam samt primium varianter som erbjuder mer sport och utan reklam.

Finns Tv4 play sport, Golf och är det gratis?

Man har i skrivande stund inte lanserat alla varianter av T4 play. Men om man tittar på tidigare namn som flurerat så kan vi tänka oss följande varianter. TV4 play free (med reklam), Tv4 Play Sport (Inkluderar sport som fotboll och SHL), Tv4 play TOTAL som används med större utbud för motorsport och Golf. Eventuellt kanske än en klassiker kommer tillbaka och går under namnet TV4 play Premium. Troligen kommer det ingå viss sport och sedan får exempelvis köpa till Golf Och Formula 1 som ett tillägg.

Missa inte all sport somm fins på streamingstjänsten Vipalay sport.