Nextory Gratis 45 dagar

Nextory Gratis, Prova redan nu!

Prova Nextory’s kampanj som är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet (utan att behöva ange rabattkoder) ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under vårens promenader!

NEXTORY PROVA GRATIS 0,5-1,5 MÅNAD (Gratis upp till 45 dagar)

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud:

Jag blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av din gratis-månad.

Nextory prova gratis i flera dagar, läs eller lyssna redan nu!

Hitta rätt bok

  • Dina favoritförfattare
  • Med tiotusentals böcker att välja bland kan du hitta böckerna som du gillar.
  • Du hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.
  • Avsluta när du vill
  • Du har ingen bindningstid och kan byta eller avsluta abonnemanget när du vill.

Prova Nextory gratis, erbjudande nu


Hur fungerar Nextory?

Precis som alla andra ljudboksappar har Nextory en egen app som du laddar ner till din telefon eller surfplatta. De har ett utbud innehållande tiotusentals titlar och du väljer själv om du vill lyssna på böckerna eller läsa dem som vanligt. De har fokuserat mycket på e-böcker och det finns bra alternativ för dig som vill att det ska vara enkelt att växla mellan att läsa och lyssna på boken.

När du skapar ett konto får du lyssna gratis i 14 dagar och om du sedan vill fortsätta med ditt medlemskap får du möjlighet att välja mellan olika alternativ. Den lägsta – och billigaste – nivån heter Silver och kostar 139 kronor i månaden. Där får du lyssna obegränsat, men du får inte tillgång till de absolut senaste böckerna. Passar dig som lyssnar på lite allt möjligt men som inte anser att nyheter är det viktigaste. Nästa nivå är Guld och där betalar du 169 kronor i månaden, vilket ger dig tillgång även till de nyaste böckerna. Du kan bara lyssna på en enhet åt gången med båda dessa alternativ så du som vill dela ditt konto med andra och lyssna på flera enheter samtidigt kan välja medlemskapet Familj. Där finns det 3 alternativ, Familj 2 för 199 kr/mån, Familj 3 för 239 kr/mån och Familj 4 för 279 kr/mån.

Vad kostar Nextory (Nextory Pris)?

Nextory priset kostar som minst 139 kr i månaden för Nextory Silver. Priset för Nextory guld ligger på 169 kr i månaden och familj på 199-279 kr i månaden beroende på antal användare.

Just nu Nextory gratis 30-45 dagar istället för normala 14 dagar…

Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Nexstory’s största konkurrent i Sverige är Storytel som är börsnoterat och även köp upp olika förlag i Sverige.

Nextory 3 månader gratis har tidigare varit kampanj på hemsida men nu utgått. Erbjuds 3 gratismånader med nextory igen, så visar vi det givit vis under denna sida.

  • Erbjudande Nextory 45 dagar gratis, prova på. Har utgått 2020-02-30

Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att se vilka erbjudande och kampanjkoder som finns. Normalt sett behöver du aldrig behöva ange rabattkoder för att ta del av erbjudandena.